Smartbubo - unlocking skills, locking free time

Ötletek/tippek - hogy pénzt keress azzal, amit szeretsz!

Nem könnyű egy vállalkozást elindítani, de a Smartbubo sok kezdeti nehézséget megold helyetted, hiszen az online piactéren keresztül könnyen elérheted ügyfeleidet, biztosítja az adminisztrációs hátteret, és azt is, hogy megkapd a fizetésed.

Az alábbiakban egy pár ötlettel is szeretnék segíteni, hogy maximálisan ki tudd használni a Smartbubo lehetőségeit!

OKTATÁS

Ha egy témát nagyon jól ismersz, akkor érdemes azt oktatnod: adhatsz magánórákat amikor éppen időd van rá, illetve ahol Neked kényelmes, vagy az ügyfeleidnél.

Ha úgy érzed, hogy ez jól megy, és sikeres vagy, és szeretnél még több bevételre szert tenni, akkor érdemes elgondolkodnod a csoportos oktatáson. Ezt megteheted úgy, hogy kisebb csoportoknak oktatod ugyanazt, amit eddig egy embernek oktattál, illetve úgy, hogy tanfolyamot indítasz, vagy előadást, vagy előadássorozatot hirdetsz meg a témában.

Itt már körültekintőbben kell megválasztanod a helyszínt, de a megnövekedett adminisztrációs munkát továbbra is a Smartbubo intézi.

További tippek:

 • Profi Word vagy Excel felhasználó vagy?
  Sokan szomjaznak erre a tudásra! Hirdess meg Word vagy Excel képzést. Akár még online is taníthatod ezt!
 • Tudsz hegeszteni?
  Taníts meg másokat is erre! Ma már szinte fillérekért vehetünk magunknak hegesztőgépet, azonban kezelni nem sokan tudják. Ha Te már rutinos vagy, hirdess meg hegesztő magánórát!

SPORT ÉS SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉG

Ha edzőként tevékenykedsz, meghirdetheted az edzéseidet a Smartbubo oldalán, és a segítségével azon túlmenően, hogy az órák és bérletek árával nem kell bajlódnod, (hiszen nem szükséges, hogy váltópénzzel készülj minden edzésre), folyamatosan nyomon követheted, hogy hányan és kik jelennek meg az óráidon. Ha az edzéseken túl van még szabadidőd, és szeretnél továbbra is a sporttal foglalkozni, érdemes személyi edzőként is meghirdetni magad.

Ha olyan sportot van lehetőséged és szeretsz űzni, ami inkább szabadidős tevékenységnek minősül - mint például a sárkányhajózás, hőlégballonozás -, azt is meg tudod hirdetni a Smartbubon!

További tippek:

 • A sport a mindened, jól is megy, és van szabadidőd is?
  Tarts edzést a parkban, ahova jársz, és keress pénzt is vele! Biztos sokan vannak, akik nem csak a sport, de a társaság kedvéért is csatlakoznának Hozzád!
 • Szeretsz fotózni, és még tudsz is?
  Oszd meg tudásod lelkes amatőrökkel! Tarts fotós workshopot szabadidődben!
 • Tudsz, kötni, horgolni, varrni, origamizni vagy mindenfélét barkácsolni?
  Taníts meg másokat is rá! Szervezz bemutatót és oktatást!
 • Szeretsz kártyázni, sakkozni, ismersz minden szabályt és trükköt, de nincs kivel játszani vagy megosztani a tudást?
  Hirdess meg egy bridzs órát, amikor éppen szabad vagy, akár az otthonodban is vagy egy kávézóba! Biztos lesz olyan, aki szívesen csatlakozik és tanul Tőled!

Vagy akár tábort is indíthatsz vagy kirándulást is szervezhetsz.

Bármilyen hobbi témára – mint például a modellezés, a sakk, a solymászat, a barkácsolás, vagy bármilyen közös sport - amit szeretsz és értesz, érdemes összehoznod az embereket, és még pénzt is kaphatsz a fáradozásaidért!

További tippek:

 • Szervezz gyalogtúrát!
  Biztos van olyan hely, ahol szívesen túrázol. Lehet ez egy hegy, egy erdő, egy szurdok. Ha jól ismered a helyet, akkor bátran szervezz túrát, és légy túravezető!
 • Szervezz bringatúrát!
  Ha van 1-2 bevált kerékpáros túraútvonal, amit valami miatt megszerettél, és szívesen megmutatnád ezeket másoknak is, akkor szervezz kerékpáros túrákat!

A Smartbubo lehetőségei tényleg határtalanok!

Regisztrálj ingyen, és havidíjmentesen!